Sex & Samliv

Date mig

Alle har ret til seksuel nydelse ! !

Op gennem hele min opvækst har jeg ikke kunnet undgå at bemærke, at mine omgivelser har iagttaget mig som en 'der ikke kan gøre for det'. 

Fordomme findes i mange afskygninger, hvilket først rigtig gik op for mig som teenager. I forvejen havde jeg i den periode, som alle andre, en masse opdagelser /opgør med mig selv. Det var her jeg erfarede, at pigerne ikke just så mig, som en de lige havde vildt lyst til at score. Med andre ord: Jeg blev betragtet som en 'stakkels' handicappet - og den første fordom er, at sidder man i kørestol, så kan man ingenting, - man har i hvert fald ingen seksualitet !

Et er sikkert: Gøres der ikke noget ud af en selv, udseendes og udstrålingsmæssigt, så er det sikkert, at andre finder et andet bord at sidde ved. Udstråles det derimod karisma - gå på mod - ja i det hele taget et rigtig godt humør, jamen så er en af de første betingelser for en dialog opfyldt.

Faste forhold har jeg erfaring for, at rammen helst skal være i form af f.eks. højskoleophold, ugekurser, ja i det hele taget forums hvor man opholder sig i længere tid sammen, og dermed har mulighed for at nå ind bag facaden. Det er her, de smukkeste oplevelser er gemt !

Triumf er det, de gange det sker, at vi rent faktisk bryder alle fordommene, og ender i hinandens favne, og elsker natten lang. Her er det, at pigen jeg har været sammen med, tilstår det faktum, at det havde hun virkelig aldrig drømt om, at det kunne lade sig gøre, at elske med en handicappet - og tilmed nyde det !

At jeg så stadig må betragte mig som værende ungkarl, vælger jeg at tolke på den måde, at jeg tilsyneladende ikke har truffet helt den rette !

Men jeg er overbevist om, at jeg pludselig ramler ind i kvinden i mit liv !

 

Startside ] Op ] Date mig ]

Send e-mail til TBN-Team med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Senest opdateret: 10. December 2006